handhjälpenBokningsadministrationÖppna bokningssidan ↗

ENDAST FÖR HANDHJÄLPEN

Hantera era
bokningar.

Kontrollerar inloggningen…

Avboka bokningen?

Tiden blir ledig för andra kunder. Kontakta kunden själv — inget automatiskt mejl skickas.

Ändra användare

Ändrad behörighet eller inaktivering avslutar användarens befintliga inloggningar. Du kan inte inaktivera ditt eget konto.

Ge nytt lösenord

Användarens tidigare inloggningar avslutas. Meddela det nya lösenordet direkt till användaren.